Elő a naptárral!
Nehogy lemaradj az év legjobb építési és lakásfelújítási szakvásáráról!

2023-ban újra elmerülhetünk az építkezés és felújítás megannyi részletében, szeptember 15-17. között ugyanis megnyitja kapuit a II. BAU BUDAPEST EXPO a Vasúttörténeti Parkban. Bátran látogass ki a vásárra akkor is, ha csak a téma tetszik, mert érdekelnek az aktuális újdonságok. Szinte kötelezően ajánlott, ha már benne vagy álmaid otthonának kialakításában, de akkor is motiváló lesz az esemény, ha még csak gondolatban rendezted át lakásodat vagy újítottad fel házadat. 

 

 

SAVE THE DATE!
II. BAU BUDAPEST EXPO, 2023. SZEPTEMBER 15-17.
BUDAPEST VASÚTTÖRTÉNETI PARK

 

A II. BAU BUDAPEST EXPO-ra érdemes rászánnod a hétvégét, hiszen több mint 500 termékkörben közel 50 kiállító mutatja be a legszélesebb spektrumon az építőipar trendjeit, ügyes és okos megoldásait. Legyen szó nyílászárókról, burkolatokról, építőanyagokról, klímáról, zuhanykabinokról, vagy épp világítástechnikáról, itt mindenből megtalálod a legkedvezőbb minőséget. Sőt, a pénztárcádnak is szerezhetsz egy jó napot, hiszen a kiállítók ezen a hétvégén exkluzív kedvezményekkel várnak. Egyetlen nap alatt rengeteg kedvező ajánlatot gyűjthetsz be, kérdezhetsz a szakértőktől, amire – valljuk be – a világhálón szörfölgetve nincs lehetőség. Csapj le a legkedvezőbb ajánlatokra, amelyekkel könnyedén megvalósíthatod az elképzeléseidet!

A II. BAU BUDAPEST EXPO látogatása belépőjegy vásárlásához kötött. Érdemes előre online megvásárolni a belépőket, hiszen így olcsóbbak, de egyúttal elkerülheted a helyszíni sorban állást is. Jöhetsz bátran családdal, vannak kombinált családi jegyek, illetve a 6 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés. Jó, ha tudod, hogy a BAU BUDAPEST EXPO belépőjegyekkel nem csak a vásárt nézheted meg, hanem beléphetsz a Vasúttörténeti parkba is, ahol izgalmas látnivalók várnak. 

 

A kiállítás 3 teljes napon át várja az érdeklődőket, pénteken 9:00-18:00 óra között, szombaton 10:00-18:00 óráig, vasárnap 10:00-17:00 óra között. Díjmentes parkolás a Vasúttörténeti Park hatalmas parkolóiban.

 

 

Jegyinformációk: 

  • Online belépőjegy a gyors döntéshozóknak augusztus 15-ig: 2000,- Ft/nap
  • Online belépőjegy: 2500,- Ft/nap
  • Belépőjegy a helyszínen: 3500,- Ft/nap
  • Családi jegy online: 6500,- Ft/nap (két felnőtt és max. három 6-18 év közötti gyermek)
  • Családi jegy a helyszínen: 8000,- Ft/nap (két felnőtt és max. három 6-18 év közötti gyermek)
  • Diák és nyugdíjas jegy: 2000,- Ft/nap (diákigazolvány, nyugdíjasoknak személyigazolvány bemutatás szükséges)

Online jegyvásárlás hamarosan elérhető!

Save the date! Tervezd be szeptember 15-16-17-ét a szakvásár meglátogatására, inspirálódj, gyűjtsd be a trendi ötleteket és legjobb megoldásokat, hogy álmaid otthona megvalósulhasson. www.baubudapest.com

Leave a Reply