Laminált padló a vizes helyiségekbe? IGEN! 

Már nem kérdés, hogy létezik-e olyan laminált padló, ami megszelídíti a vizet. Nem is olyan régen szinte kizárólag járólapokkal, csempékkel burkolták azokat a helyiségeket, ahol fennállt a fröccsenés, a kiömlő víz lehetősége.  Legnagyobb örömünkre, mára megváltozott a helyzet, elfelejthetjük rémálmainkat a beázások, a tócsák és egyéb vízsugarak tekintetében, és nyugodtan mondhatunk igent a legmodernebb laminált padló burkolatokra a fürdőszobában és a konyhában is, melyek nemcsak esztétikusak, de maximális vízálló hatásukra is garanciát vállalnak a gyártók.

Szeretjük, ami természetes, és meleg hatást kelt otthonunkban. Régen a fa parketták sugároztak harmóniát és biztosították a minőséget, ma gyönyörű, széles színválasztékban kapható laminált padlókkal érhetjük el a természetes fa hatást, amiről immár a vizes helyiségekben és az élettérként használt nappalikban sem kell lemondanunk. Lakásfelújítás, építkezés alkalmával érdemes a piaci kínálatot alaposan megismerni, így biztosan megtalálhatjuk azt, amelyik leginkább megfelel egyéni ízlésünknek, pénztárcánknak, no és a vízzel szembeni elvárásainknak. 

Kedvencünk, az ARTEO vízálló laminált padló a legváratlanabb vizes helyzetekben is bírja a gyűrődést, minden helyiségben bátran használható, ahol magas a páratartalom vagy nedvességnek van kitéve a járófelület. Hatékony gátat képez a nagy mennyiségű vízzel szemben, extra hatékony 24 órás vízállóságát a legmegbízhatóbb és legigényesebb tesztek is megerősítették. 

A csúcsminőségű ARTEO vízálló laminált padlóval a víz többé nem probléma! Gyorsan és könnyen beépíthető, sőt a megfelelő padlóalátét használatával extra előnyökhöz is juthatunk. Javíthatjuk vele az aljzat kisebb egyenetlenségeit, csökkenti a lépészajt, és nem utolsó sorban spórolhatunk vele a havi fűtésköltségen is. Vízálló laminált padlónk élettartamát is növeli a magas minőségű padlóalátét, 

Nem kell lemondanod a melegburkolat kényelméről a fürdőszobában vagy a konyhában sem! Ha maradtak még kérdéseid akár burkolatokkal, akár más lakásfelújítással kapcsolatos témában, tedd fel személyesen a legkülönbözőbb szakértőknek a II. BAU BUDAPEST EXPO építési és lakásfelújítási szakvásáron, 2023. szeptember 15-17. között a Vasúttörténeti Parkban! 

Leave a Reply