Hangulatra hangolva, mesés színekbe öltöztetve.

Otthonunk kulisszái dekoratív köntöst kaphatnak a legújabb technológiákkal. 

Ha megkérdeznénk, miből is van a legtöbb egy házban vagy lakásban, kapásból tudnánk a választ. Felületből bizony, faltól falig, padlótól mennyezetig érő felületből, amit így vagy úgy, de burkolattal kell felöltöztetnünk. Csempék, járólapok között válogatunk, tapétákat, falszíneket keresgélünk, a helyiség jellegétől és a számára elképzelt funkciótól függően. A feladat nem könnyű, de annál szebb, hiszen jóllétünk egyik alapja, hogy otthonunkba lépve harmónia fogadjon. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lehet, hogy első otthonunkat építjük éppen, amikor az építkezés aktuális folyamatában jön el a burkolatok kérdésköre, de gyakran kerülhetünk abba a szituációba is, hogy lakásfelújítás keretében szeretnénk trendi színekkel újra felöltöztetni szobáinkat, konyhánkat vagy nappalinkat. Meguntuk a hálószoba színét, kamaszkorba lépett gyermekünknek már nem tetszenek a mesefigurák a szobája falán, a konyhabútorhoz másféle csempe illene, olyan hangulatos nappalit láttunk egy lakberendezési magazinban, ami minket is átalakításra buzdít…

Számtalan indíttatás létezik otthonunk burkolatainak megújítására, legyen szó padlóról, plafonról, falról, erkélyről, konyháról vagy akár fürdőszobáról. A változtatás igénye bennünk él, ahogy az a természetes emberi vágy is, hogy harmonikus környezetben éljünk, lelkivilágunknak, életkorunknak, élethelyzetünknek megfelelően. Színekkel vesszük körül magunkat otthonunk minden négyzetméterén, törekedve az összhangra, a burkolatok, színek, struktúrák, bútorok és textilek összhangjára. Ihletet adhat ebben a feng shui pozitív életszemléletre és pozitív energiákra fókuszáló keleti módszere, de már a színek pszichológiai hatásának tanulmányozása is a harmónia felé visz. 

Legfőképpen és legtöbben azonban az álmainkra, vágyainkra, saját elképzeléseinkre hallgatunk, és nagyon pozitívan értékeljük, hogy a legújabb burkolat festési eljárások és trendek segítségével minden álmunk valóra válhat otthonunk felületein. A határ tényleg a csillagos ég! A struktúrák és színek végtelen kombinációja kifogyhatatlan lehetőségeket ígér, például a Casati Color Kft szakértelmével, legyen szó beltéri – és kültéri festékekről, faápolásról, vakolatról, zománcról, vagy olyan speciális termékekről, mint a dekorfalfesték, amivel olyan falak között élhetünk, amire vágyunk. 

„… A színek keltik életre környezetünket, a CASATI életre kelti a színeket…” – hangzik a cég mottója. Nyugodtan rábízhatjuk magunkat a szaktudásukra, mellyel életre keltik nemcsak a színeket, de az álmainkat is, legyen szó trendi dizájnról vagy egy könnyed átalakításról.

 

A Casati Color Kft az elsők között volt, akik Magyarországra hozták a dekor festés világát, mindenük az innováció és az esztétikum iránti vágy. Így történhet meg, hogy egyedi, utánozhatatlan márvány hatású fal koronázza meg nappalinkat, hogy elegáns fém hatást varázsolunk a konyhai csempére, vagy hogy a természet színei és formái fogadnak a hálószobában. Speciális eszközök segítségével a legváltozatosabb strukturált falfelületek sem fognak ki rajtunk, a legmenőbb festési technikákat workshopokon is elsajátíthatjuk. 

 

 

 

 

 

 

 

Környezetünk átalakításához, felületeink átszínezéséhez nagyon sok inspirációt meríthetünk a II. BAU BUDAPEST EXPO szakvásáron 2023. szeptember 15-17. között a Vasúttörténeti Parkban, ahol természetesen a Casati Color Kft is jelen lesz – többek között – gyönyörű dekorfalfestékeivel. 

Leave a Reply