Nyugodtabban aludnál, ha napelem adná otthonod energiáját?

 

Nincs még napelem rendszered, de szeretnél? Van már napelem rendszered, de kérdésed lenne? Szeretnéd tudni, meddig lehetsz szaldós és milyen elszámolás várható utána? Érdekel, hogy valójában miért nem lehet jelenleg betáplálni a hálózatba? Vagy egyszerűen csak szeretnél a napelemmel, mint független energiaforrással megismerkedni?

Gyere el a szeptember 15-17. megrendezésre kerülő II. Bau Budapest Expora, ahol még ennél is több kérdésre választ kaphatsz a Kulcsenergiák Kft. munkatársaitól vagy a Nordinova Energy kollégáitól.

Tudtad, hogy napelemekkel még a környezetet is véded? A napenergia tiszta, zöld energiaforrás, nem termel üvegházhatású gázokat vagy légszennyezést, így csökkenti az ökológiai lábnyomot és hozzájárul a klímaváltozás mérsékléséhez. Villany- és gázszámlád csökkenése mellett ez is fontos szempont.
A jól tervezett és működtetett napelem modul rendszer képes csökkenteni az energiaszámládat, és az sem utolsó szempont, hogy megszünteti a függőséget a bizonytalan energiahordozóktól, hiszen a napsütés energiája kimeríthetetlen. Csak jól kell tudni használni, hogy biztosítsa a világítás, a fűtés és egyéb villanyárammal működő szolgáltatások működését. Természetesen nemcsak egyedi családi házak, de társasházak és cégek is átállhatnak erre a fontos alternatív energiára.

A Kulcs Energiák Kft szakembereire bátran támaszkodhatsz az egész folyamatban, ami tulajdonképpen egy személyes megbeszéléssel indul, esetleg már a Bau Budapest Expon, aztán a helyszín bejárásával folytatódik, majd a kivitelezés, az engedélyeztetés és beüzemelés folyamatával fejeződik be. A folyamat minden lépése számít, egyáltalán nem mindegy, hova kerülnek a napelemek, milyen méretűekre van szükség az optimális teljesítményhez, és milyen rögzítéssel kerülnek a helyükre. Azt is megtudhatod, hány év alatt térülhet meg a befektetésed, és van-e lehetőség a későbbiekben a rendszer bővítésére.

A helyszínen találkozhatsz a cég tanácsadóival, akikkel a könnyebb műszaki kérdéseken felül a jelenlegi szabályozásokról és a piacon található termékekről is beszélhettek. Ezen felül képviselteti magát egy telepítési specialista is, akivel pedig a komolyabb műszaki tartalmakat, telepítési technikákat és a berendezések felépítéséről lehet majd beszélni.
Ha napelem rendszerekben gondolkodsz, megoldásokat kaphatsz a jövő energiaforrásaihoz, nemcsak a saját generációd, de a következő generációk érdekében is. Indulj el a zöld úton már szeptember 15-17-én, a II. Bau Budapest Expon a Vasúttörténeti Parkban!

Leave a Reply