Csináld magad, csináld jobban!
Tippek és inspirációk ezermestereknek a II. Bau Budapest Expon.


A saját otthon, legyen az családi ház vagy lakás, mindig ad feladatot. Legyen az festés vagy tapétázás, fúrás vagy faragás, ragasztás vagy tömítés, bútorok összeszerelése vagy csaptelepek javítása, esetleg cseréje, tennivaló bármelyik percben adódhat. Természetesen van, aki azonnal szakembert hív, ami sok esetben elkerülhetetlen és a szakszerűség miatt az egyedül lehetséges megoldás, de annak költsége és a várakozási idők gyakran arra ösztönöznek minket, hogy lehetőleg saját magunk vagy családon belül oldjuk meg a feladatot.

Elromlott, eltörött, újat szeretnénk, szebbet szeretnénk. Mit is tesz ilyenkor a házi ezermester? Nekiáll és megjavítja, megszépíti, összeszereli vagy megragasztja. Feltéve, ha tudja, milyen alapanyagokra és segédanyagokra van szüksége, és elő is tudja húzni a megfelelő szerszámokat a szerszámos ládájából. Ha Te is ilyen ezermester vagy, vagy szeretnél ilyen ügyes és felkészült lenni az otthoni javítási, felújítási feladatokban, érdemes körülnézned a II. Bau Budapest Expo kiállítói között, az építési és lakásfelújítási szakvásáron ugyanis mindenféle barkács- és felújítási tevékenységre ötletek és inspirációk tucatjai várnak.

Az egyik legnépszerűbb lakásfelújítási munka, aminek sokan neki mernek állni otthonukban, az a festés és a tapétázás. Ki ne szeretné új színekbe öltöztetni szobáját vagy nappaliját, ki ne varázsolna tiszta érzést konyhájába, vizes helyiségeibe? De vajon azzal is tisztában vagy, hogy nem mindegy, hova mit kensz, milyen alapanyagokkal és szerszámokkal dolgozol, mit használsz gipszkartonozáskor? Fejleszd tökéletessé hobby festő tudásodat, és vértezd fel magad a Bau Budapest Expo kiállítóinál! Nézz körül a trendek és módszerek között, hallgasd meg, mit is ajánlanak az ügyes kezű ezermestereknek a cégek, például a Prowallz és a Beorol.

Könnyedén szereled össze az új bútort? Fúrsz és faragsz a ház körül? Jó szerszámok és barkácsgépek nélkül nem jutsz messzire. Szereld fel műhelyedet vagy háztartásodat a legjobb és legfontosabb kisgépekkel, segédanyagokkal és természetesen védőfelszerelésekkel! A Bau Budapest Expon olyan cégek szakértőitől kérdezhetsz, mint az EXC Tools, az Euro Tools Hungary vagy a Dinocoop Kft. Egy hétvégén, egy helyen a legjobbak, ne hagyd ki a lehetőséget!

Nemcsak házi ezermesterként, de profi mesterként is ajánlatos körülnézni a Bau Budapest Expo építési és lakásfelújítási szakvásáron. Jó pap holtig tanul, szokták mondani, éppen ezért fontos, hogy begyűjtsd a legjobb ötleteket, az legújabb technológiai módszereket és a legügyesebb szerszámokat. Használd ki a vásári akciókat is szerszám készleted, segédanyag raktárad bővítésére! Várunk a Vasúttörténeti Parkban szeptember 15-17. között!

Leave a Reply