Dizájn és az akusztika együtt csúcsformában! Itt az ideje, hogy megismerkedj a hangelnyelő dekorpanelek szimpatikus világával!

Néha magunk sem tudjuk, mivel dobjuk fel otthonunk falait. Plakát, falvédő vagy festmény lenne a legjobb?! Amíg ezen hezitálunk, könnyen befurakodhat egy új, trendi ötlet is a gondolataink közé. Az akusztikus falpanelek ugyanis ötvözik a dizájnt és a funkcionalitást, melynek eredményeképpen nemcsak modern hatást érhetünk el otthonunk falain, de a számunkra hangos vagy felesleges hangokat is kizárhatjuk a helyiségekből.


A CanDo Decowall falpanel család a lakberendezők és lakásfelújítók álma. Nemcsak a fantáziát megmozgató variációs és elhelyezési lehetőségeivel, hanem azzal is, hogy az ügyes kezűek saját maguk is felszerelhetik elképzeléseik szerint otthonuk kiszemelt helyiségeibe. Könnyedén, szakember munkájának igénybevétele nélkül, házilagosan is felragaszthatóak a falpanelek a szobák, nappalik, előszobák vagy akár konyhák falaira. A világos és sötét színeknek köszönhetően a különféle panelek társításával egyedi falakat vagy plafont varázsolhatsz lakásodba.

Nézd meg a CanDo Decowall nagyszerű falpaneljeit!

Minimalista és elegáns. Talán ez a két jelző illik leginkább a CanDo Decowall Akusztik és Tile falpanelekre. Ha szeretnéd behozni a dizájnt a mindennapokba, és egyedi dekorációval dobnád fel a falakat, gondolj azonnal a CanDo Decowall termékekre! Könnyen és gyorsan megoldhatod a szerelést is, mert a CanDo videós segítséget nyújt az összeszereléshez és kivitelezéshez. A praktikus videók tanácsait akár a munka során is nyomon követheted, ötleteket és információkat kapsz.

Gyakorlati útmutató a CanDo falipanelekhez!

Varázsolj otthonodba elegáns stílust és kellemes hangulatot! A CanDo Decowall hangelnyelő dekorpanelek előnyeiről személyesen is meggyőződhetsz a II. Bau Budapest Expo építési és lakásfelújítási szakvásáron. Gyere el, találkozz a CanDo szakértőivel, fedezd fel az új lakberendezési trendet szeptember 15-17. között a Vasúttörténeti Parkban!

Leave a Reply