Bármilyen építkezésre is adjuk a fejünket, mindig a legjobb építőanyagokat keressük, hogy otthonunknak minél hosszabb ideig tudjunk felhőtlenül örülni. METONbiztos megoldásokkal biztosra mehetsz – vallja magáról büszkén a magyar építőanyag gyártó cég, a Meton Építőanyag Gyártó Kft, akik kiváló termékeket biztosítanak a legkülönfélébb építkezésekhez.

A Bau Budapest Expon személyesen is meggyőződhetsz a jó minőségű építőanyagok fontosságáról, és azt is megtudhatod, mit csinál másképp a Meton. Valódi igényekből kiindulva ajánlanak termékeket és megoldásokat. Törekednek a kivitelezési helyszín és körülmények alapos megismerésére, a feladat pontos megfogalmazására. A körültekintő felkészülés és a professzionális termékek párosa időtálló, minőségi végeredményt garantál.

     

A Meton standján is szaktanácsadás vár, kérdéseiddel keresd őket bátran, készséggel állnak rendelkezésedre hő-és hangszigetelés, hidegburkolás, festékek, glettek, valamint habarcsok és kvarchomok termékpalettájukkal kapcsolatban. A Meton egy helyen gyártja a hőszigetelő rendszerek összes elemét, innovatív fejlődésükben természetesen jelen van az energetikai fókusz, a fenntarthatóság igénye is. 

     

Ismerkedj meg a Meton lenyűgöző, inspiratív világával szeptember 15-17. között a II. Bau Budapest Expo építési és lakásfelújítási szakvásáron a Vasúttörténeti Parkban! Már most gondoskodhatsz belépőjegyedről, vásárold meg online, és kerüld el a sorbanállást! Ha családodat is hozod, szuper programok várnak rátok a Vasúttörténeti Parkban!

www.baubudapest.com

Leave a Reply